Nyheder

Ny salgskonsulent i CAMA

Ny salgskonsulent i CAMA

21/05/2021

Peter Jensen er tiltrådt som ny salgskonsulent i CAMA, hvor han har hele Danmark som sit arbejdsområde.

Men Peter Jensen er på ingen måde ny i CAMA. Han har arbejdet mange år som montør og servicetekniker og kender dermed både virksomheden og dens produkter ud og ind.

Det er en stor fordel at have den tekniske baggrund, når Peter Jensen skal rådgive kunderne i valget af lift- eller elevatorløsning. Ofte skal en lift installeres i eksisterende byggeri, og her kan Peter Jensen hurtigt gennemskue, hvilke udfordringer det kan byde på – og ikke mindst, hvordan udfordringerne løses. Det er kundernes garanti for, at de får en smuk og funktionel løsning. En løsning, som bringer adgangsforholdene i ejendommen op på det niveau, der forventes i en tid, hvor der er stort fokus på handicapvenlig adgang til offentlige bygninger, butikker m.v.

Peter Jensen vil en stor del af tiden være på farten til kunder i hele landet, men du kan også finde ham i CAMAs showroom i Frederikshavn, hvor der er mulighed for at se og prøve de forskellige modeller af CAMA-lifte og elevatorer.

John Madsen fejrer 40 års jubilæum​

John Madsen fejrer 40 års jubilæum​

Vi har netop fejret, at vores kollega John Madsen har haft 40 års jubilæum hos CAMA Lift. John startede som ungarbejder 16 år gammel og har i alle årene været en yderst pålidelig og stabil medarbejder og kollega. 

I de senere år har John Madsen delt sin indsats mellem produktionen og arbejdet som montør ude hos kunderne.

”Det har stor værdi for os at have en kollega som John, der kender hver eneste krog af virksomheden og forstår at give kunderne den bedst mulige service,” siger direktør Ole Jensen.

Kollegaerne havde pyntet Johns arbejdsplads i anledning af jubilæet. 

Stort tillykke til John!

Trivselsdag for alle CAMA-medarbejdere

Trivselsdag for alle CAMA-medarbejdere

20/05/2021

I dag blev der ikke produceret lifte på fabrikken i Frederikshavn. Til gengæld havde alle medarbejdere en fantastisk Trivselsdag med indspark fra Per Ryt Hansen, humor.dk. Alle fik brugt lattermusklerne og prøvet at arbejde sammen på nye måder. Efter denne dag kender vi hinanden endnu bedre og er fyldt med energi til hverdagens mange opgaver.

Brochurer