Cibes Air

Lodret lift m. skakt

En elegant lodret-løfter med et tidløst design, intuitiv funktion og naturlige materialer som vil få liften til blende ind i jeres hjem og livsstil. Liften er velegnet til både offentligt og privat brug.

Denne nye version giver jer mulighed for at lege med forskellige materialer, så i kan sammensætte liften så den passer bedst ind i jeres omgivelser.

 

3 forskellige modeller

Der er 3 muligheder: Cibes Air Metal, Cibes Air Textile og Cibes Air Wood.

 

Cibes Air Metal (fig. 1)

Leveres som standard med et sort bagpanel og et hvidt frontpanel, men med dette design koncept får du frihed til at designe din egen unikke farvekombination, da den kan leveres i næsten 300 RAL-farver.

 

Cibes Air Textile (fig. 2)

Er en legende kombination af naturligt stof på bagpanellet og pulverlakeret metal på frontpanellet. Vælg mellem lyseblåt lærred eller gråt uld.

 

Cibes Air Wood (fig. 3)

Er et sofistikeret mix af træ til bagpanellet og et fløjlsblødt DecoLegno® til platformens frontpanel. Vælg mellem lys eg eller lys bambus til bagpanellet og sort, hvid eller beige DecoLegno® til frontpanellet.

 

Forskellige typer gulv

Der kan vælges mellem 10 elegante og holdbare sikkerhedsgulve eller man kan designe liftgulvet med træ eller klinker efter eget valg (max. 20 mm tykkelse).

Glas åbner rummet og bringer et naturligt lys ind i rummet og ved Cibes Air kan både skakt og døre leveres i glas.


Belastning: 300/400/500 kg

Hastighed: 0,15 m/s

Løftehøjde: 13 m.

Antal stop: 6 stk.

Strømforsyning: 3×400 V, 3×230 V, 1×230 V

ANDRE PRODUKTER