Om CAMA Lift

INFORMATION OM CAMA LIFT

 

CAMA er Danmarks største og ældste producent og leverandør af trappelifte til handicappede. Firmaet værdsætter kvalitet og design højt og gør store anstrengelser for at indpasse trappeliftene til de omgivelser, de er blevet købt til. Ideen bag designet i CAMA’s produkter har altid været at lave produkter af høj kvalitet, der passer ind i de eksisterende omgivelser, og som samtidig tilgodeser brugerens behov.

 

CAMA bruger store midler på produktudvikling for at sikre, at produkterne altid giver brugeren den bedst mulige hjælp og udnyttelse. Produkterne er godkendt af myndighederne i Danmark og på eksportmarkederne, som inkluderer Europa, Australien og Asien.

 

SERVICE OG EFTERSYN

 

Service

Vores service omfatter bl.a. opmåling, montage og demontage. Efter aftale tilbydes desuden regelmæssigt eftersyn, tilkaldeservice, fejlfinding og reparation. Vores servicemedarbejdere udfører service i hele landet, og er der problemer med liften, kan de tilkalde hjælp hos os. Vi står også til rådighed med yderligere rådgivning om liftinstallation.

 

Eftersyn

Lovpligtigt eftersyn gælder for alle typer lifte og kan variere fra 1 til 12 servicebesøg om året. Dog er der undtagelser pga. særlige forhold. Efter køb og montage, og i nogle tilfælde opstillingskontrol, af en ny Cama-lift ydes der garanti efter købeloven og der bliver automatisk tilbudt serviceaftale.